Google Hirdetés

A Kampányfelügyelet Magyarország hivatalos blogja. Google hirdetés és Adwords kampányok teljes körű Kampányfelügyelete. Google hirdetések beállításai, Google Adwords kampányok költséghatékony futtatása.

2017.05.11. 15:08 Kampányfelügyelet

Szolgáltatásaink - első rész

Azt ugyan már biztosan tudják (de ha nem, most eláruljuk), hogy cégünk az online marketing, a social media és a Google hirdetések világával foglalkozik. De mit is tudunk pontosan kínálni Önöknek? Most megismerhetik szolgáltatásainkat bővebben is:

Keresőoptimalizálás: A Google keresőjében a szponzorált hirdetések az első oldalon szerepelnek. Ha felhasználói szemmel nézzük, magunk is láthatjuk: ha beírjuk a Google keresőjébe, hogy duguláselhárítás, az első találatokat fogjuk szemügyre venni és nem lapozunk át 15 oldalt. A keresőoptimalizálás abban segít, hogy az adott weboldal az első oldalon szerepeljen.

Google Adwords: A Google hirdetések sikere a kulcsszavakban rejlik - méghozzá az Adwords segítségével kiválasztott kulcsszavakban. Cégünk a legrelevánsabb kulcsszavakat használja fel a hirdetések során, melyek  csak akkor jelennek meg, ha a vásárlók az adott szóra keresnek rá - így leszűkíthető a valódi érdeklődők aránya, vagyis csak a tényleges vásárlók után kell fizetnie!

gug.jpg

Többet szeretnének tudni? Hamarosan jön cikkünk folytatása - de persze weboldalunkon azonnal tájékozódhatnak!

komment


süti beállítások módosítása