Google Hirdetés

A Kampányfelügyelet Magyarország hivatalos blogja. Google hirdetés és Adwords kampányok teljes körű Kampányfelügyelete. Google hirdetések beállításai, Google Adwords kampányok költséghatékony futtatása.

2016.02.23. 15:19 Kampányfelügyelet

Reklámvideóval a sikerért!

Talán már nincs is olyan ember, aki ne ismerné ezt a hatalmas videómegosztó portált, ami a YouTube nevet viseli. Zenéket, filmeket, bemutatókat keresünk rajta, érdekes, vagy éppen vicces videókat nézünk, és a Google mellett, ha bármit meg szeretnénk találni, szinte biztos, hogy a YouTube-on is rákeresünk. Egy videó, amellett, hogy érdekes, rendkívül jól testre szabható, és a lehetőségek tárháza szinte végtelen.
Nézzünk egy egyszerű példát:

Ön ruhákkal foglalkozik, és szeretné reklámozni vállalkozását, méghozzá videó formájában. Ezt megteheti már kész videóval is, melyet videó szerkesztő program segítségével ott és úgy tud megvágni, ahogy csak szeretne. Persze képekből is készülhet a videó, melyek egymás után, különböző effektekkel váltják egymást, feliratokkal, a videó alatt pedig szólhat narráció vagy zene is - szóval igen, a lehetőségek száma végtelen.

kep.jpg

Fontos megjegyezni, hogy a reklámvideó az online marketing világában is jelentős helyet foglal el, hiszen ez is segít vállalatunk reklámozásában és ismertté tételében.

Ön is szeretne reklámvideót, de nem ért hozzá? Esetleg nincs ideje saját magának elkészíteni? Forduljon hozzánk! Weboldalunkra látogatva számtalan érdekességet elolvashat a reklámvideókkal kapcsolatban, és további fontos információkra is ráakadhat!

komment

Címkék: online marketing reklámvideó kampányfelügyelet kampányfelügyelet blog


süti beállítások módosítása