Google Hirdetés

A Kampányfelügyelet Magyarország hivatalos blogja. Google hirdetés és Adwords kampányok teljes körű Kampányfelügyelete. Google hirdetések beállításai, Google Adwords kampányok költséghatékony futtatása.

2016.01.19. 15:56 Kampányfelügyelet

Az online marketing alapja egy profi weboldal!

Ahogy a cím is mondja - ahhoz, hogy a Google találati listájában kiemelkedő szerepet foglaljunk el, és ahhoz, hogy vállalkozásunk beinduljon, először is egy profin elkészített weboldalra van szükségünk. De mire figyeljünk? Mitől lesz egy weboldal igazán jó?

     - A mai modern világban rendkívül fontos, hogy weboldalunk ne csak számítógépen és laptopon mutasson jól. Figyelnünk kell rá, hogy mobilról és tabletről is kényelmesen lehessen böngészni rajta - elvégre az emberek nagy része ma már inkább a mobiltelefonján keres mindent, és a GPS alapján tájékozódik. Egyszóval: a mobilnézet fontos!
     - A megfelelő design is elsődleges, ugyanis az ember az első benyomás alapján ítél.
     - Átlátható menüpontok: ne kelljen mindent 20 percig keresni. Legyen minden könnyen, egy kattintással elérhető.
     - Fontos információk: telefonszám, elérhetőségek, cégadatok, termékleírások, árak, és ha van üzletünk, akkor annak címe és nyitva tartása.

Ön is szeretne egy modern, jól működő weboldalt, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Bízza magát profikra - bízza magát a Kampányfelügyelet weboldalkészítő csapatára!

Böngéssze végig weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

website.jpg

 

komment

Címkék: google online marketing google hirdetés kampányfelügyelet google kampány kampányfelügyelet blog


süti beállítások módosítása